• Facebook
  • Professionals met 15 jaar ervaring
    Kwaliteit en service
    Zeer gespecialiseerd schildersbedrijf
  • Gebruik van de juiste materialen
    De beste materialen

Bij HPM Schildersbedrijf kunt u er van op aan dat wij als ervaren vaklieden te werk gaan, die u goed kunnen adviseren met bijvoorbeeld kleuren, ect. en altijd de beste materialen gebruiken tegen betaalbare prijzen.

Schilder Zwijndrecht

Wapen Van Zwijndrecht

Schilder & onderhoudsbedrijf HPM te Zwijndrechtstaat al ruim 13 jaar voor kwaliteit en service voor een betaalbare prijs. Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder-  & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven , renovatie en nieuwbouwafwerking. Bij onze huidige relaties staan wij bekend als een vriendelijk en goed dienstverlenend onderhoud- schildersbedrijf. 

Tot op heden zijn wij ondanks de grote hoeveelheid klanten nog steeds qua bedrijf een klein bedrijf uit Dordrecht, wat het met name belangrijk vindt rechtstreeks een goed contact met de klant te onderhouden.

HPM schildersbedrijf te Zwijndrecht kan u diverse diensten en producten leveren.Heeft u dit keer eens geen zin om zelf de plafonds te witten, de buiten- of binnenkant van uw huis te verven.U wilt in plaats van een behangetje stucwerk op uw muren. Dan kunt u altijd bij ons terecht. Ook als u bijv. een speciaal merk behang , stopcontact of sierpleister nodig heeft. Sinds 2011 kunt u zelfs voor kunststof kozijnen, garagedeuren, screens, zonnewering en terras overkappingen bij ons terecht. HPM Schilders Zwijndrecht kan het voor u regelen!

 Zie verder onder onze rubriek diensten voor meer informatie.

 

U bent op zoek naar een gerenommeerd schilders & onderhoudsbedrijf?

HPM staat voor u klaar!

 Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

I forgot my password | Resend activation e-mail

×