• Facebook
  • Professionals met 15 jaar ervaring
    Kwaliteit en service
    Zeer gespecialiseerd schildersbedrijf
  • Gebruik van de juiste materialen
    De beste materialen

Bij HPM Schildersbedrijf kunt u er van op aan dat wij als ervaren vaklieden te werk gaan, die u goed kunnen adviseren met bijvoorbeeld kleuren, ect. en altijd de beste materialen gebruiken tegen betaalbare prijzen.

Schilderwerk

Kleuren

HPM schilder & ondehoudsbedrijf richt zich op het uitvoeren van (onderhouds)schilderwerk en aanvullende bouwkundige activiteiten aan onroerend goed voor particulieren en bedrijven.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten schilderwerk,  binnen schilderwerk & buiten schilderwerk, sauswerk en nog veel meer.

We zijn continue innovatief op zoek naar duurzame oplossingen, waarbij kwaliteit bij ons ver boven kwantiteit staat. Het gaat bij ons om kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

HPM schilder- & onderhoudsbedrijf heeft gecertificeerde specialisten die deze werkzaamheden tot in de perfectie uitvoeren. Zo komt het onderhoud tot uiting in duurzaamheid en kostenbeheersing op langere termijn.

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder-  & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven , renovatie en nieuwbouw afwerking. Zie ook onder onze rubriek diensten voor meer informatie.

 

Uw wensen staan hierbij centraal.

 Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

I forgot my password | Resend activation e-mail

×