• Facebook
  • Professionals met 15 jaar ervaring
    Kwaliteit en service
    Zeer gespecialiseerd schildersbedrijf
  • Gebruik van de juiste materialen
    De beste materialen

Bij HPM Schildersbedrijf kunt u er van op aan dat wij als ervaren vaklieden te werk gaan, die u goed kunnen adviseren met bijvoorbeeld kleuren, ect. en altijd de beste materialen gebruiken tegen betaalbare prijzen.

Bij water lekkage kunt u rekenen op de hulp van HPM Onderhoudsbedrijf

Als u last heeft van water lekkage dan is dit al vervelend genoeg en u wilt hier natuurlijk direct iemand voor kunnen inschakelen die bij u ter plaatse komt. Voor bedrijven en particulieren kunt u rekenen op de vakmensen van HPM Onderhoudsbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van water- schade, lekkage. Het enige wat u hoeft te doen is uw verzekering bellen en wij verzorgen al alle herstel werkzaamheden.

 

Water lekkage

U kunt rekenen op onze vakmensen met jarenlange ervaring

 

Omdat wij gespecialiseerd zijn in renovatie en reparatiewerkzaamheden van woningen, kunnen wij u garanderen dat wij ervoor kunnen zorgen dat alle schade door water lekkage zal worden opgelost. Dit is immers niet voor niets ons vak. Tevens kunnen wij uw pleisterwerk, muursaus en of behangwerk weer volledig voor u in orde maken indien nodig. Wij leveren verschillende diensten onder één dak. Tevens staat het leveren van kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Ook bieden wij al onze diensten aan voor een eerlijke prijs. En kunt u een goede service en garantie bij ons verwachten. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Of heeft u direct hulp nodig? Neem dan contact met ons op of laat uw vraag en gegevens achter via onze contactpagina op de site. Wij zijn u graag van dienst voor het verhelpen van uw water lekkage.

 Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

I forgot my password | Resend activation e-mail

×