• Facebook
  • Professionals met 15 jaar ervaring
    Kwaliteit en service
    Zeer gespecialiseerd schildersbedrijf
  • Gebruik van de juiste materialen
    De beste materialen

Bij HPM Schildersbedrijf kunt u er van op aan dat wij als ervaren vaklieden te werk gaan, die u goed kunnen adviseren met bijvoorbeeld kleuren, ect. en altijd de beste materialen gebruiken tegen betaalbare prijzen.

Kies voor professioneel sauswerk en vertrouw op HPM onderhoudsbedrijf

Heeft u een ruimte binnen uw woning en u wilt deze op een professionele manier gesaust hebben? Dank kunt u rekenen op de vakmensen van HPM onderhoudsbedrijf. Wij leveren standaard sauswerk maar ook kunnen wij een gewenste kleur voor u aanbrengen. Ook verzorgen wij spuitwerk indien dit wenselijk is. Heeft u buren die ook gebruik willen maken van het door ons uitgevoerde saus of spuitwerk? Dan kunt u een korting van maar liefst 10% van ons verwachten op de factuur. U kunt bij ons het hele jaar door geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

sauswerk

Wat komt er allemaal bij kijken?

Voordat wij beginnen met uw sauswerk, moeten er voorbereidingen worden getroffen. Denk hierbij aan, de ruimte die eventueel moet worden leeggehaald, het afdekken van de vloer (en), is het nodig dat de oppervlakte eerst moet worden geïmpregneerd of dat er vooraf een reparatie moet worden uitgevoerd. Ook kan er vooraf schuurwerk en of kitwerk worden gedaan. Dit wordt alvorens bepaald door de vakman, en hiervoor brengen wij lage kosten, die tussen de €1, a € 2, per m2 variëren, in rekening. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van sauswerk? Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens inclusief vraag achter via de contactpagina op de website, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u direct verder te kunnen helpen.

 Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

I forgot my password | Resend activation e-mail

×