• Facebook
  • Professionals met 15 jaar ervaring
    Kwaliteit en service
    Zeer gespecialiseerd schildersbedrijf
  • Gebruik van de juiste materialen
    De beste materialen

Bij HPM Schildersbedrijf kunt u er van op aan dat wij als ervaren vaklieden te werk gaan, die u goed kunnen adviseren met bijvoorbeeld kleuren, ect. en altijd de beste materialen gebruiken tegen betaalbare prijzen.

Reiniging & onderhoud van kunststof kozijnen en dakkapellen

Kunststof is onderhoudsvrij , maar moet toch verzorgt worden...

Onderhoud met de nieuwste Nanotechnolochie.

 

Eens per jaar of eens in de 2 a 3 jaar is het verstandig om uw kunststof te reiningen en te onderhouden. 

1] Voor de bescherming van het kunststof.

2] Voor de verfraaing van het kunststof.

Kunststof heeft de benaming "onderhoudsvrij" , maar is in feite alleen onderhouds vriendelijker. Ook kunststof kan uit drogen, waardoor het vuil zich makkelijker aanhoud en de uv kan de kleur beïnvloeden. Als u langer met uw kunststof wilt doen, is het verstandig dit te onderhouden. 

Dus verlengt de levensduur van uw kunststof kozijnen, door regelmatig uw kunststof schoon te (laten) maken.

Het schoonmaken van kunststof kozijnen is erg eenvoudig. U kunt de kozijnen gewoon wassen met  een zachte vochtige spons. Als schoonmaakmiddel kunt u een huishoudelijk middel gebruiken. Dit moet een niet-schurend middel zijn op waterbasis. Gebruik geen reinigingsmiddelen op basis van o.a. ammoniak en chloorhoudende producten zoals bleekwater. Aan een eenvoudig sopje heeft u genoeg. Als u eens per jaar de kozijnen reinigt met autowas of boenwas, voorziet u deze van een beschermende laag.

1]Nooit de kozijnen droog reinigen om krassen of schrammen op het oppervlak te voorkomen.

2]Nooit de kozijnen reinigen met schuurmiddelen en agressieve stoffen of aromatische oplosmiddelen zoals wasbenzine, aceton, terpentine, petroleum, white-spirit e.d.

Moeilijk te reinigen kozijnen kunt u behandelen met profesionele producten, voor meer info kunt u uw vraag naar ons mailen. Kozijnen zonder speciale afwerking (dus geen decoroc gecoate of met houtnerfstructuur afgewerkte kozijnen) kunt u langdurig tegen vuil en stof beschermen door deze te behandelen met een Nano technologie. Ook verkrijgbaar bij JM kozijnen.

Wilt u hier meer informatie over? Stuur uw vraag via onze mail naar ons toe en wij nemen contact met u op; info@hpm-onderhoudsbedrijf.nl

LET OP! Kozijnen met houtnerfstructuur afwerking mogen niet gereinigd worden met een stoomreiniger. Het gebruik hiervan laat witte vlekken achter die moeilijk te verwijderen zijn.
Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

I forgot my password | Resend activation e-mail

×