• Facebook
  • Professionals met 15 jaar ervaring
    Kwaliteit en service
    Zeer gespecialiseerd schildersbedrijf
  • Gebruik van de juiste materialen
    De beste materialen

Bij HPM Schildersbedrijf kunt u er van op aan dat wij als ervaren vaklieden te werk gaan, die u goed kunnen adviseren met bijvoorbeeld kleuren, ect. en altijd de beste materialen gebruiken tegen betaalbare prijzen.

Keuring klimmateriaal & elektrische gereedschappen

umbraco.MacroEngines.DynamicXml

Stikker Keuring

KEURINGEN ROLSTEIGERS & KLIMMATERIALEN:

NEN 2484 - NEN 1004

De keuring bestaan uit een visuele inspectie en met een checklist worden de onderdelen op de algemene inspectiepunten gecontroleerd en genoteerd.

Wanneer de inspectie is verricht ontvangt u de checklist met eventuele gebreken voor in uw administratie en een certificaat voor al uw goed gekeurden klimmaterieel.

Volgens de wet moeten deze inspecties ieder jaar opnieuw plaatst vinden en dat brengt kosten met zich mee. Mocht er alleen geen keuring hebben plaats gevonden op uw klimmaterialen en er gebeurd een ongelukje, waarbij de Arbo inspectie een kijkje komt nemen, dan zijn uw kosten vele malen hoger. Wij doen de keuringen in Zuid-Holland geheel zonder voorrij kosten en maken een prijsopgave vooraf op maat voor u aan. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Onder de NEN 2484 vallen:

Twee delige opsteek ladders, schaartrappen, drie delige opsteek ladders, rolsteigers, telescoop ladders, rand beveiligingen dak, vouw ladders en bordestrappen, kamer steigers Alle draagbare klimmaterialen vallen hieronder en worden volgens deze norm visuel geïnspecteerd. Aan de hand van een checklist worden deze onderdelen gecontroleerd en beschreven.

 LaddersDownload checklist

 

Onder de NEN-EN 1004 vallen:

Rolsteigers en ondedelen hiervan vallen onder de NEN-EN 1004 en worden volgens deze norm visuel geïnspecteerd. Aan de hand van een checklist worden deze onderdelen gecontroleerd en beschreven.

SteigerSteiger3Steiger4Download checklist

 

 

KEURINGEN ELEKTRISCHE GEREEDSCHAPPEN:

NEN 3140

Volgens de ARBO wet bent u er als werkgever verantwoordelijk voor dat uw werknemers veilig kunnen werken. Elektrische installaties, apparaten en toestellen moeten in orde zijn en voldoen aan wettelijke NEN normen. Elektrisch gereedschap keuren gaat volgens de NEN 3140 norm. De NEN certificering gebeurt door een keurmeester NEN 3140.

 NEN 3140 MeterkastNEN 3140 KlopboorNen 3140 Div2

 

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte op maat betreft de NEN keuringen?

Stuur ons dan een email naar : HPMgroep@gmail.com of HPMallround@gmail.com

Of zet uw beschijving en wensen hier rechts in het beeld en laat u terug bellen.

 

HPM All -round Logo 1 (groot)

 

 Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

I forgot my password | Resend activation e-mail

×