• Facebook
  • Professionals met 15 jaar ervaring
    Kwaliteit en service
    Zeer gespecialiseerd schildersbedrijf
  • Gebruik van de juiste materialen
    De beste materialen

Bij HPM Schildersbedrijf kunt u er van op aan dat wij als ervaren vaklieden te werk gaan, die u goed kunnen adviseren met bijvoorbeeld kleuren, ect. en altijd de beste materialen gebruiken tegen betaalbare prijzen.

HPM onderhoudsbedrijf is ook gespecialiseerd in kunststof kozijnen in Rotterdam

Woont u in omgeving Rotterdam en zoekt u een vakman die voor u kunststof kozijnen kan plaatsen? Dan bent u bij HPM onderhoudsbedrijf aan het juiste adres. Wij leveren kozijnen van de merken, Brugmann, Gealan, Veka en Rehau, voorzien van het SKG politiekeurmerk en ook geven wij tien jaar garantie op de door ons geplaatste kozijnen. Omdat wij achter onze producten staan die van hoge kwaliteit zijn, bieden wij u ook een uitstekende service en betaald u bij ons een eerlijke prijs. Kies daarom voor een van onze vakmensen die ervoor kunnen zorgen dat u weer jaren vooruit kunt.

kunststof kozijnen Rotterdam

Wij zijn u van dienst door heel Nederland

Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op. Samen met u kunnen wij bepalen welke kozijn op maat u nodig heeft. Wij kunnen de kunststof kozijnen plaatsen in Rotterdam of omstreken, maar ook kunt u ervoor kiezen om dit zelf te doen. Ook in de rest van Nederland kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben ook geregeld aanbiedingen waar u als klant flink van kan profiteren. Kijk daarom voor meer informatie op onze site en neem contact met ons op of laat uw gegevens achter via de contactpagina op de website, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u direct van dienst te kunnen zijn.

Voordelige kunststof kozijnen van JM kozijnen in samenwerking met HPM onderhoudsbedrijf

 Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

I forgot my password | Resend activation e-mail

×