• Facebook
  • Professionals met 15 jaar ervaring
    Kwaliteit en service
    Zeer gespecialiseerd schildersbedrijf
  • Gebruik van de juiste materialen
    De beste materialen

Bij HPM Schildersbedrijf kunt u er van op aan dat wij als ervaren vaklieden te werk gaan, die u goed kunnen adviseren met bijvoorbeeld kleuren, ect. en altijd de beste materialen gebruiken tegen betaalbare prijzen.

Klusbedrijf Rotterdam

Het veelzijdige klusbedrijf in Rotterdam en omgeving

 

Bent u op zoek naar een klusbedrijf in Rotterdam, of de omgeving hiervan, die op een vakkundige manier diensten op het gebied van reparatie en  onderhoud aan woningen en bedrijfspanden uitvoert? Dan kunt u rekenen op de specialisten van HPM schilder- & onderhoudsbedrijf. Omdat wij staan voor het leveren van hoge kwaliteit en uitstekende service voor een aantrekkelijk tarief hebben wij al een flink aantal projecten succesvol afgerond. De werkzaamheden die wij onder andere uitvoeren zijn schilderwerkzaamheden. Zowel binnen als buiten kunnen wij ervoor zorgen dat uw woning er weer netjes en strak bijstaat in zijn schilderwerk. Binnenshuis kunt u ons klusbedrijf uit Rotterdam ook inschakelen voor stucwerk of het plakken van glasvlies.

Klusbedrijf Rotterdam

Wij staan voor het leveren van kwaliteit

 Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in gevelrenovatie, het vervangen of plaatsen van kozijnen, dakkapellen, ramen, deuren en ga zo maar door. Heeft u waterschade? Ook dan zijn wij u direct van dienst om dit zo snel mogelijk voor u te verhelpen. Op het gebied van installatietechniek zijn wij ook gespecialiseerd. Denk hierbij aan het onderhouden, repareren of vervangen van combi en cv ketels, rioleringswerkzaamheden, mechanische ventilatie en ook zonnepanelen komen wij graag voor u monteren en installeren. Kortom, alles op het gebied van wonen dat onderhouden moet worden, of waar iets vervangen, geplaatst of geïnstalleerd moet worden, is aan ons klusbedrijf in Rotterdam en omgeving besteed.

 Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

I forgot my password | Resend activation e-mail

×