• Facebook
  • Professionals met 15 jaar ervaring
    Kwaliteit en service
    Zeer gespecialiseerd schildersbedrijf
  • Gebruik van de juiste materialen
    De beste materialen

Bij HPM Schildersbedrijf kunt u er van op aan dat wij als ervaren vaklieden te werk gaan, die u goed kunnen adviseren met bijvoorbeeld kleuren, ect. en altijd de beste materialen gebruiken tegen betaalbare prijzen.

Klusbedrijf Dordrecht

Een klusbedrijf in Dordrecht voor elke klus aan uw woning

 

Welkom bij HPM schilder- & onderhoudsbedrijf. Uw klusbedrijf dat onder andere werkzaam is in Dordrecht. U wilt natuurlijk uw huis goed onderhouden en het is prettig als uw woning of bedrijfspand er netjes bij staat. In alle gevallen is het verstandig om dit over te dragen aan vakmensen. Omdat wij alleen specialisten in dienst hebben die met de juiste middelen en producten te werk gaan, kunnen wij ervoor zorgen dat wij elke klus aan uw woning tot in perfectie zullen uitvoeren. Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als de klant dit ook is, of het nu gaat om schilderswerkzaamheden binnen of buiten of het plaatsen van uw nieuwe cv ketel. Elk deel of onderdeel van uw woning kunnen wij weer tiptop in orde maken. Neem dus gerust contact op met het klusbedrijf uit Dordrecht.

Klusbedrijf Dordrecht

Wij klaren elke klus aan uw woning

Voor de wat grotere projecten werken wij nauw samen met diverse vakkundige bedrijven. Kortom, voor ons is geen klus te gek. Waar wij u ook uitstekend mee van dienst kunnen zijn is traprenovatie, gevelrenovatie, het plaatsen van kunststof kozijnen en/of sanitaire voorzieningen. Heeft u waterschade? Ook dan staan wij direct voor u klaar. Bent u nieuwsgierig geworden naar de diensten van het klusbedrijf te Dordrecht en wenst u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op middels het telefoonnummer dat op de website vermeld staat of laat uw vraag en gegevens achter via de contactpagina.

 Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

I forgot my password | Resend activation e-mail

×