• Facebook
  • Professionals met 15 jaar ervaring
    Kwaliteit en service
    Zeer gespecialiseerd schildersbedrijf
  • Gebruik van de juiste materialen
    De beste materialen

Bij HPM Schildersbedrijf kunt u er van op aan dat wij als ervaren vaklieden te werk gaan, die u goed kunnen adviseren met bijvoorbeeld kleuren, ect. en altijd de beste materialen gebruiken tegen betaalbare prijzen.

Binnen schilderwerk

umbraco.MacroEngines.DynamicXml

Binnen schilderwerk

 

Wij bieden u een heel breed assortiment aan voor het binnen schilderwerk. Bijna alles kan geschilderd worden. En alles binnen, valt in de winter onder speciale tarieven.
Sauswerk binnen van wanden en plafonds, maar ook  binnen schilderwerk aan kozijnen, kasten, vloeren, ect.

Binnen schilderwerk wordt in de winter beloond met winter prijzen en in de zomer valt het binnen schilderwerk gewoon onder de standaard tarieven.
De winter prijzen voor het binnen schilderwerk gelden van half nov. t/m half feb.*

 

HPM onderhoudsbedrijf voor al uw binnen schilderwerk

 

Voor al uw binnen schilderwerk kunt u vertrouwen op de vakmensen van HPM Onderhoudsbedrijf. Wij sausen- spuiten en of schilderen uw gewenste ruimte volledig naar uw zin en wens. Dus voor uw muren, kozijnen, kasten, plafonds enzovoorts. Wij schilderen in uw gewenste kleur en ook kunnen wij indien nodig voor- behandelings werkzaamheden uitvoeren. Bijvoorbeeld een reparatie aan uw muur of kozijn. Het impregneren (voorstrijk) of het kitten van randen en kieren. Maar ook het schuurwerk kunnen wij voor u verzorgen. Het staat altijd netjes en fris als u dit soort werkzaamheden door een vakman laat uitvoeren.Maak van uw klus, onze klus

 

Heeft u groot of klein binnen schilderwerk, laat dit dan over aan een vakman, op deze manier bent u ervan verzekerd dat er met de juiste middelen wordt gewerkt en dat het er netjes en professioneel uit komt te zien. U kunt ook profiteren van onze aanbiedingen. Doen uw buren bijvoorbeeld ook mee aan het schilderwerk? Dan kunt u een flinke korting verwachten. Ook voor het schilderwerk in de wintermaanden rekenen wij een lager tarief. Bent u nieuwsgierig geworden naar een van onze diensten? Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens inclusief vraag achter via de contactpagina op de website, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u direct verder te kunnen helpen. Bij ons kunt u rekenen op een hoge kwaliteit voor een eerlijk en aantrekkelijk tarief.

 Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

I forgot my password | Resend activation e-mail

×