• Facebook
  • Professionals met 15 jaar ervaring
    Kwaliteit en service
    Zeer gespecialiseerd schildersbedrijf
  • Gebruik van de juiste materialen
    De beste materialen

Bij HPM Schildersbedrijf kunt u er van op aan dat wij als ervaren vaklieden te werk gaan, die u goed kunnen adviseren met bijvoorbeeld kleuren, ect. en altijd de beste materialen gebruiken tegen betaalbare prijzen.

Aannemer Zwijndrecht

Besteed uw klus uit aan de aannemer in Zwijndrecht

 

Heeft u een klus aan uw woning, schuur of bedrijfspand? Dan kunt u rekenen op uw aannemer, HPM schilder- & onderhoudsbedrijf, die onder andere werkzaam is in Zwijndrecht. Wij hebben alleen vakmensen in dienst die secuur te werk gaan en bij elke klus staan voor het leveren van kwaliteit. Wij leveren de volgende diensten: schilderwerk zowel binnen als buiten, gevelrenovatie, het plaatsen of vervangen van dakkapellen of kunststof- kozijnen, het onderhouden, repareren en/of plaatsen van uw cv ketel, timmerwerkzaamheden of hulp bij sanitaire voorzieningen en ga zo maar door. Kortom, alles op het gebied van renovatie, onderhoud of verbouwingen aan uw woning, schuur of bedrijfsspand is aan de aannemer uit Zwijndrecht besteed!

Aannemer Zwijndrecht

Verwacht een uitstekende service

 

Voor de wat grotere projecten werken wij nauw samen met diverse vakkundige bedrijven. De diensten van hen kunnen wij tevens meenemen in de offerte. Heeft u waterschade of een elektrische storing? Neem dan contact met ons op, want ook dan komen wij uw probleem spoedig verhelpen. Wij staan dagelijks voor het leveren van hoge kwaliteit en uitstekende service. Omdat onze specialisten werken met duurzame producten en dit met de grootste zorg in perfecte staat weten aan te brengen in of aan uw woning, ziet u deze kwaliteit terug in het eindresultaat. Tevens ziet u dit terugkomen in de duurzaamheid op de lange termijn. Kortom, kies voor de aannemer in Zwijndrecht als u hoge kwaliteit verwacht.

 Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

I forgot my password | Resend activation e-mail

×