• Facebook
  • Professionals met 15 jaar ervaring
    Kwaliteit en service
    Zeer gespecialiseerd schildersbedrijf
  • Gebruik van de juiste materialen
    De beste materialen

Bij HPM Schildersbedrijf kunt u er van op aan dat wij als ervaren vaklieden te werk gaan, die u goed kunnen adviseren met bijvoorbeeld kleuren, ect. en altijd de beste materialen gebruiken tegen betaalbare prijzen.

Aannemer Dordrecht

De veelzijdige aannemer in Dordrecht voor woningen of bedrijfspanden

 

Bent u op zoek naar een aannemer in Dordrecht of de omgeving hiervan? Dan bent u bij HPM schilder- & onderhoudsbedrijf aan het juiste adres. Alles op het gebied van onderhoud of reparatie aan uw woning is aan ons prima uit te besteden. Wij hebben alleen vakmensen in dienst met jarenlange ervaring die secuur te werk gaan en duurzame kwaliteit afleveren. Dit ziet u terug in het eindresultaat en de duurzaamheid op lange termijn. Of dit nu een klein of groot project betreft, wij maken dit perfect in orde. Omdat wij nauw samenwerken met derde vakkundige bedrijven kunnen wij de wat grotere projecten nog sneller en beter voltooien. Neem gerust contact op met de aannemer uit Dordrecht om de mogelijkheden te bespreken.

Aannemer Dordrecht

Wat kunt u verwachten?

 

Naast de kennis en ervaring die wij hebben, zijn we op de hoogte van de nieuwste technieken en werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten. Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerk, timmerwerkzaamheden, het vervangen en plaatsen van kunststof- kozijnen en dakkapellen, reparatie of renovatie aan gevels en dergelijke, stucwerk of hulp bij sanitaire voorzieningen. Heeft u waterschade? Ook dan kunt u op ons rekenen. Ook hebben wij vakmensen in dienst die zijn gespecialiseerd in installatietechniek. Kortom, de aannemer in Dordrecht is veelzijdig en zorgt ervoor dat uw woning er weer netjes en uitstekend onderhouden bij staat. Heeft u een vraag met betrekking tot een van onze diensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

 Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

I forgot my password | Resend activation e-mail

×